Terug naar overzicht

Studium Generale over vormgeving uitgesteld

Het Studium Generale – The Book, die de Akademie voor Kunst & Vormgeving in Den Bosch op 27 februari wilde houden, is uitgesteld. Het is de academie niet gelukt een geschikte kandidaat te vinden die op die dag kan komen vertellen over het thema van dit Studium Generale: de vormgeving van boeken.
Aanleiding voor dit onderwerp is de bekendmaking van Best Verzorgde Boek 2002 op 24 februari. Elk jaar selecteert een jury van deskundigen uit de wereld van uitgeverijen, de grafische vormgeving en grafische industrie een aantal boeken die opvallen door hun vormgeving. Dit jaar heeft de Bossche kunstacademie drie boeken ingezonden, waaronder Strike a Pose, de eindexamencatalogus 2002 van Peggy Franck.
Een nieuwe datum voor het Studium Generale naar aanleiding van deze prijsuitreiking is nog niet bekend. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?