Terug naar overzicht

Veel belangstelling voor Werktuigbouwkunde

Het aantal aanmeldingen voor de opleiding Werktuigbouwkunde van de Hogeschool ´s-Hertogenbosch is een stuk hoger dan vorig jaar. In 2002 hadden om deze tijd rond de dertig studenten zich aangemeld. Nu zijn dat er meer dan vijftig.
´Ik kan er geen verklaring voor geven´, is de reactie van Harrie de Werd, directeur van de Academie voor Industrie & Informatica. Maar volgens hem kiezen studenten als het economisch slechter gaat vaker voor ´stabiele en gevestigde opleidingen´.
Bij de andere technische opleidingen van de hogeschool zijn er iets minder aanmeldingen dan vorig jaar. De technische opleidingen van de Bossche hogeschool doen het beter dan andere technische opleidingen in Nederland. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?