Terug naar overzicht

Verhuizing Etten-Leur uitgesteld

De verhuizing van het labonderwijs in Etten-Leur naar de Lovensdijkstraat in Breda is opnieuw uitgesteld.
In plaats van in de zomervakantie, gaat de verhuizing in december plaatsvinden. Per 1 januari kunnen medewerkers en studenten dan op de nieuwe locatie aan de slag. Dat zegt locatiemanager Leo Jansson.
De verhuizing die al jaren op de agenda staat, is naar een later tijdstip verschoven, omdat de verbouwing meer tijd gaat kosten dan verwacht. ‘Het is een vrij omvangrijke verbouwing. Er is 1,75 miljoen euro mee gemoeid’, zegt Jansson. Daarbij komt nog dat het regelen van bouwvergunningen ook enige tijd in beslag neemt.
In het gebouw van Chemische Technologie worden de laboratoria gehuisvest. Voor de medewerkers uit Etten-Leur wordt een plekje in het gebouw aan de Lovensdijkstraat gezocht. Dat betekent dat er veel gesloopt gaat worden.
In november moeten de nieuwe laboratoria in Breda gereed zijn. De inrichting en de verhuizing van het materiaal gebeuren in de maand december. ‘Voor Kerstmis moet de inrichting klaar zijn’, aldus Jansson. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?