Terug naar overzicht

Visitatiecommissie lovend over MER

De visitatiecommissie heeft een positief oordeel over de opleiding Management, Economie & Recht van de Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Dit zei commissievoorzitter J. Degenkamp gistermiddag, na afloop van een tweedaags visitatiebezoek.

Op alle onderzochte ijkpunten scoort de opleiding een voldoende. Een aantal krijgt de kwalificatie heel goed, zo bleek uit een voorlopige mondeling rapportage.
Het opleidingskader, curriculum en de kwalificaties van de afgestudeerden zijn in grote lijnen allemaal goed tot zeer goed op orde. Zo ook het onderwijsleerproces. Wel zou de internationalisering en de stages verbetert kunnen worden, meende de voorzitter.
De opleidingscultuur krijgt van de commissie een – niet bestaande – driedubbele voldoende. In het zelfevaluatierapport wordt die als professioneel, betrokken, persoonlijk en informeel omschreven. ‘Daar zijn we erg enthousiast over’, zei Degenkamp. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?