Terug naar overzicht

Anneke Nijenhuis vervroegd met pensioen

Anneke Nijenhuis, lid van de Raad van Bestuur, heeft aangekondigd per 1 augustus vervroegd met pensioen te gaan.
Al enige tijd liep ze met het plan rond van de FPU-regeling gebruik te maken. Tegen de druk van de Raad van Bestuur in heeft ze daaraan nu gevolg gegeven. De enige concessie is volgens een mededeling van voorzitter Harry Koopman, dat ze de aanvankelijk voorgenomen vertrekdatum enigszins heeft uitgesteld.
Op 24 september wordt afscheid van Anneke Nijenhuis genomen.

Het vertrek van Nijenhuis komt kort na het afscheid van een ander lid van de Raad van Bestuur, Wim Doors. Hij gaat op 1 juli met pensioen. De Raad van Bestuur bestaat nu nog uit vijf personen. Door het uittreden van Doors en Nijenhuis wordt een omvang van drie personen bereikt. Dat komt overeen met de bedoelingen van het meerjarenbeleidsplan. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?