Terug naar overzicht

Laatste blik op Etten-Leur

Oud-studenten en ex-medewerkers van de Etten-Leurse Faculteit Techniek & Natuur krijgen nog één keer de gelegenheid een blik te werpen in het gebouw aan de Concordialaan, voor het in januari voorgoed de deuren sluit.
Op zaterdag 24 mei wordt in Etten-Leur een reünie gehouden. Volgens conciërge Gerard Kip, die bij de organisatie van de reünie betrokken is, zijn er 1700 brieven verstuurd. Meer dan 300 studenten hebben zich inmiddels aangemeld. Kip verwacht ongeveer 700 gasten.
Meer informatie over de reünie is te vinden op de website http://home.wanadoo.nl/tv62, waarop ook oude klassefoto’s te zien zijn. Belangstellenden kunnen in het digitale gastenboek een boodschap achterlaten. Ook is te zien wie zich al heeft aangemeld voor de reünie. De foto’s die tijdens het feest worden gemaakt, zijn later ook op de website te bezichtigen. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?