Terug naar overzicht

Industrie & Informatica krijgt lector

De Academie voor Industrie & Informatica van de Hogeschool ´s-Hertogenbosch krijgt een lector. De wervingsprocedure start na de zomervakantie.

De academie wil voor deze functie iemand uit het bedrijfsleven werven; een toonaangevende persoon op het gebied van industriële automatisering. Het is de bedoeling dat de lector toegepast onderzoek gaat initiëren. Ook wordt er een kenniskring van docenten om hem heen gevormd, wat een kruisbestuiving op moet leveren tussen de academie en het bedrijfsleven.
Harrie de Werd, een van de twee directeuren van de Academie voor Industrie & Informatica: ‘We zijn er ontzettend blij mee dat de SKO (Stichting Kennisontwikkeling HBO) heeft ingestemd met ons verzoek. We zien een lector als een kwaliteitsimpuls voor onze academie. We hebben gekozen voor industriële automatisering omdat je in deze branche al onze opleidingen tegenkomt, van elektrotechniek tot informatica. Bovendien is industriële automatisering belangrijk in deze regio.’ (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?