Terug naar overzicht

Studenten praten mee over nieuwe huisvesting

Een fitnessruimte of liever een stiltecentrum? Een studentencafé of een tuin? Een pinautomaat of toch een boekhandel? Studenten worden opgeroepen om hun ideeën te spuien over de nieuwe huisvesting van de Hogeschool Brabant.
Zowel voor de locatie in Breda als voor die in Tilburg bestaan plannen voor nieuwbouw en renovatie. In Breda is er 1500 vierkante meter beschikbaar voor studentenvoorzieningen, in Tilburg 750. Bureau Huisvesting van de hogeschool onderzoekt wat studenten op hun school willen zien. Studiehoekjes, een grote aula, rokersruimte of winkels, alle wensen zijn mogelijk.
Reageren kan op nieuwehuisvesting.hsbrabant.nl/extra of per mail naar Marga Jacobs jacobs.mhj@hsbrabant.nl. (SW)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?