Terug naar overzicht

Multimediaal fotoalbum ‘Project van het jaar’

‘Het productieproces van een foto’ werd ‘Project van het jaar’, een wedstrijd van de Academie voor ICT & Management in Breda. De winnaars ontvingen tijdens de bekendmaking, vrijdag 5 september, een geldbedrag van 500 euro. En voor ieder stond er een AIM-fiets klaar.

Jeroen van Geel, Jan-Willem Wouters en Johan Michels, tweedejaars Communication & Multimedia Design, en Harmen Hoogwerf inmiddels overgestapt naar een studie Economie, zijn de makers van ‘Het productieproces van een foto’. Wat op het eerste gezicht een normaal fotoalbum lijkt, blijkt een inventief staaltje multimediatechniek te zijn. Pagina’s slaan automatisch om, een stem vertelt een verhaal en tekeningen komen tot leven.
Het afgelopen jaar organiseerde de Academie voor ICT & Management elk kwartaal een verkiezing van het ‘Project van het kwartaal’. De winnaars kwalificeerden zich automatisch voor de jaartitel. In totaal waren vijf projecten genomineerd, omdat de vakjury het afgelopen kwartaal twee projecten liet winnen.
De winnaars werden gekozen door een vakjury, bestaande uit docenten, en medestudenten, die hun stem uit konden brengen op de aimweb.hsbrabant.nl. Luc van Leeuwe, voorzitter van de jury: ‘De verschillen waren minimaal, maar het winnende project was duidelijk een uitschieter.’ Volgend jaar komt er weer een ‘Project van het jaar’. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?