Terug naar overzicht

Tweede master voor Deeltijd HEAO

De Deeltijd HEAO heeft weer een nieuwe masteropleiding: Master of Strategic Management (MSM). Dit is de tweede professionele master van de Deeltijd HEAO. Vorig jaar werd de Master of Marketing (MM) geïntroduceerd.
Er zijn begin september twaalf studenten afkomstig van de overheid, het bankwezen en het bedrijfsleven begonnen met de nieuwe opleiding. Zij betalen daarvoor 6.800 euro collegegeld, exclusief 700 euro voor boeken en studiematerialen. De opleiding duurt anderhalf jaar en bestaat uit drie themablokken, drie tentamens, drie deelrapporten en een dissertatie.
De MSM-opleiding kwam tot stand in nauwe samenwerking met de VSB (Vereniging voor Strategische Beleidsvorming), die meewerkte aan de ontwikkeling van het curriculum en waarvan leden (gast)colleges gaan verzorgen. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?