Terug naar overzicht

Ellen van Lierop in de gevarenzone

Ellen van Lierop (30), deeltijdstudente Social Work in Breda, zit in de gevarenzone van de Planetrace. Na de eerste helft van de week op een comfortabele derde positie te hebben gestaan, staat voor haar nu de verdere race op het spel.
Vanavond zullen mede-avonturiers Vincent Luyendijk (positie 1), Henk-Jan Koershuis en Peter-Paul Langeveld beslissen wie naar huis moet: Ellen van Lierop of Michele Baas. Tenzij de stemmen op het laatste moment andere avonturiers in de gevarenzone plaatsen. Stemmen op je favoriet kan nog steeds via www.planetrace.nl.

De avonturiers moeten voor vanavond hun laatste checkpoint in Chili bereiken, waarmee ze vijfduizend euro kunnen verdienen. De vorige etappe is dat geld aan hun neus voorbij gegaan.
In totaal krijgen ze vijf weken de tijd om de etappes af te leggen. Ze kunnen pas verder trekken als gidsen de juiste coördinaten doorgeven. (MvH)

Planetrace is elke dinsdag om 22.00 uur te zien op Yorin.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?