Terug naar overzicht

Ellen van Lierop nog in de race

Ellen van Lierop (30), deeltijdstudente Social Work in Breda, heeft de gevarenzone van de Planetrace overleefd. De stemmen van Henk-Jan Koershuys en Vincent Luyendijk gingen naar Michele Baas, waardoor deze de race moest verlaten. Ellen zit dus nog in de race, maar weer in de gevarenzone, samen met Peter-Paul Langeveld.
Een vette pot zit er voor de avonturiers steeds minder in, want ook in de tweede etappe hebben ze hun laatste checkpoint niet op tijd bereikt. In totaal is er dus nog maar 20.000 euro te winnen. Ze wachten momenteel op de hint die hen zal wijzen op de nieuwe plek van bestemming.
Stemmen en gidsen kan nog steeds via www.planetrace.nl. (MvH)

Planetrace is elke dinsdag om 22.00 uur te zien op Yorin.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?