Terug naar overzicht

Intranet Avans in de lucht

Vanaf vandaag is de intranetsite van Avans Hogeschool in de lucht. Op de site staat informatie over de reorganisatie. Die is van Blackboard verhuisd naar het intranet.
Zo zijn alle presentaties die tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten voor de medewerkers gebruikt zijn, op het intranet terug te vinden. Vragen die daar gesteld zijn en andere vragen aan het programmabureau zijn gegroepeerd onder FAQ.
Bij de peiling kunnen medewerkers hun mening geven over de voorlichtingsbijeenkomsten over de reorganisatie. Daar hebben tot nu toe 62 mensen gestemd. Het is de bedoeling dat binnenkort ook de eindrapportages Academie, LIC en Ondersteunende Dienst op het intranet terug te vinden zijn. (SW)

Het intranet is te bereiken via intranet.avans.nl of stbh.hsbos.nl/avans. Vragen en opmerkingen kunnen gesteld worden op programmabureau@hsbrabant.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?