Terug naar overzicht

Stageverslag Björn Arts wint prijs

Björn Arts, oud-student Technische Bedrijfskunde, heeft de J.J. Hof Award gewonnen. Deze prijs voor de grafische sector wordt gegeven aan degene met het beste stageverslag. De oud-student ontving een geldbedrag van 750 euro.
Arts studeerde in januari 2003 af als technisch bedrijfskundig ingenieur met specialisatie grafisch management aan de Faculteit Techniek & Natuur in Tilburg. Zijn stage liep hij bij drukkerij Em. De Jong in Baarle Nassau. Bij het beoordelen van de stageverslagen wordt er gelet op de inhoud, vormgeving, originaliteit en de uitvoering. Volgens de jury had Arts in zijn verslag een compleet beeld geschetst van de problematiek van het bedrijf en aanbevelingen gedaan die tot daadwerkelijke besparingen hebben geleid. De jury prees vooral de nuchtere en ‘to-the-point’ stijl waarmee Arts kort en bondig zijn bevindingen en aanbevelingen heeft beschreven.
De prijs is in het leven geroepen door de J.J. Hof Stichting. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan een juiste inhoudelijke invulling van stageplaatsen, door zowel studenten van de grafische opleidingen als de stageverlenende ondernemingen. (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?