Terug naar overzicht

Persoonlijk getint concert

Van Schubert tot Piaf, van Mozart tot Brel. Onder deze titel geeft Wim Swinkels, docent van de deeltijdopleiding Social Work van Avans Hogeschool, samen met vier andere zangers en zangeressen zondagmiddag 18 januari een concert in Het Fakkeltheater in Antwerpen.
De voorstelling is een soort reis door het muzikale verleden van Swinkels. Tussen de liederen door vertelt hij hoe hij in aanraking kwam met muziek en iets over de mensen die hij door zijn liefde voor muziek ontmoette. Hij zingt daarbij telkens twee regels van de liederen die de vier anderen gaan zingen. Zelf zingt hij liederen van Schubert en Jacques Brel in het Nederlands en een lied van Edith Piaf in het Frans. De begeleiding wordt verzorgd door een professionele pianiste: Annemiek van de Geijn.
De voorstelling in Het Fakkeltheater in Antwerpen begint om 15.00 uur. Kaarten zijn vanaf 14.30 uur aan de kassa te koop voor 5 euro. Reserveren kan eventueel via w.swinkels@wanadoo.nl. Het Fakkeltheater ligt honderd meter van het Antwerpse stadshuis vandaan, in de buurt van de Groenplaats. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?