Terug naar overzicht

Tobias Sleumer in marathonteam Men’s Health

Tobias Sleumer, eerstejaars student Management, Economie & Recht in Den Bosch, is geselecteerd voor het team van het mannenblad Men’s Health dat de Marathon van Eindhoven gaat lopen.

De Marathon van Eindhoven vindt plaats op zondag 10 oktober en beslaat ruim 40 kilometer. De twintig lopers van het marathonteam van Men’s Health, een mannenblad op het gebied van gezondheid en sport, trainen onder deskundige begeleiding en worden gesponsord door een sportschoenen- en –kledingmerk.
De groep zal een drietal gezamenlijke trainingen volgen en de individuele leden krijgen elke maand een trainingsschema af te werken. ‘Daar staat in hoeveel we moeten lopen’, zegt Sleumer. ‘Ik moet bijvoorbeeld deze week drie keer trainen. In de schema’s is aangegeven op welke dagen, met wat voor snelheid en hoe lang ik moet lopen.’ Al naar gelang de marathon nadert, zal de training intensiever zijn.
Sleumer: ‘Ik zie het als een uitdaging om te kijken of ik de marathon uit kan lopen. Ik ga niet voor een toptijd. Het is mijn eerste marathon.’ (GR)

Zie ook het artikel in Skoop nummer 12, dat volgende week donderdag verschijnt

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?