Terug naar overzicht

Deeltijd Commerciële Economie in Den Bosch vernieuwd

De deeltijd HEAO in Breda gaat volgend jaar beginnen met een propedeuse deeltijdopleiding Commerciële Economie (CE) bij Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. De huidige deeltijdopleiding CE in Den Bosch gaat afbouwen.

Deze opleiding heeft volgens Jan van Wijk, hoofd van de nieuwe Academie voor deeltijdstudies management, economie en marketing in Breda, nog maar ongeveer honderd studenten. Het verschil met de Bossche deeltijdvariant is dat ‘Breda’ vooral praktijkdocenten inzet. De opleiding krijgt als specialisatie sales & account management.
De HEAO-deeltijdopleidingen in Breda zijn al jaren ondergebracht in een apart onderdeel binnen de faculteit. Vanaf september 2004 vormen ze de Academie voor deeltijdstudies management, economie en marketing.
De deeltijdopleiding Bedrijfseconomie in den Bosch blijft voorlopig onder de vleugels van de Academie voor Financieel Management. Andere deeltijdopleidingen, zoals die van Personeel & Arbeid en Management, Economie & Recht blijven gehandhaafd bij de Academie voor Management.(PM/GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?