Terug naar overzicht

Janneke van Aert en Katja Kiewit nieuwe winnaars tevredenheidsonderzoek

Er zijn weer twee studenten die een digitale camera hebben gewonnen door hun deelname aan de studentenenquête. Janneke van Aert van de PABO Breda en Katja Kiewit van de opleiding Verpleegkunde in Breda zijn de gelukkigen.
Het betekent dat de respons op de digitale enquête, waarvoor iedere student per e-mail is benaderd, de tweeduizend is gepasseerd. Na de eerste dag, afgelopen maandag, werden al twee camera’s vergeven. Na iedere vijfhonderd inzendingen wordt er onder de respondenten een camera verloot. Aan het eind van de enquête wordt onder alle deelnemers geloot om de hoofdprijs: een reis voor twee personen naar Barcelona, Praag of Rome. (FG)

Enquête: intranet.avans.nl/STO
Kijk voor de respons op: intranet.avans.nl/STO/tussenstand.php
(Toegang alleen met een account van Avans.)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?