Terug naar overzicht

Platform PuinHOOP laat demonstratie doorgaan

De demonstratie op vrijdag 26 maart tegen de hoger-onderwijsplannen van Nijs gaat door. Het organiserende Platform PuinHOOP heeft dat bekend gemaakt.
Gisteren leek het er even op dat de demo zou worden afgeblazen in verband met het overlijden van prinses Juliana. Tot de uitvaart volgende week dinsdag heeft de Tweede Kamer namelijk zijn debatten geschrapt. De demonstratie was gericht tegen het Hoger Onderwijs- en Onderzoekplan van Nijs, dat voor volgende week maandag in de Kamer op de rol stond.
Volgens het Platform is het organisatorisch echter ondoenlijk nu nog naar een nader tijdstip uit te wijken. Het zou erg moeilijk zijn de studenten tijdig op de hoogte te stellen, aldus een persbericht. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?