Terug naar overzicht

AIM blijft AIM

De Raad van Bestuur is akkoord gegaan met het voorstel van de directie van de Academie voor ICT & Management (AIM) om de nieuwe naam van de academie te wijzigen in Academie voor ICT en Media.
In eerste instantie zou de AIM in september de naam Academie voor Communicatie & ICT (ACIT) krijgen. Maar omdat de AIM in september ook met de nieuwe major Communication & Mediamanagement start, deelt de Raad van Bestuur de mening van de directie van de AIM dat ACIT de lading niet meer dekt. In de nieuwe major staat niet communicatie centraal, maar draait het vooral om de digitale media die een organisatie inzet voor het bereiken van haar doelen.
Daarnaast wilde de directie van de AIM ook haar afkorting behouden. Aangezien de AIM pas sinds 2001 bestaat, krijgt de academie nu net een beetje naamsbekendheid. Bovendien wilde de directie de slogan ‘Powered by AIM’ niet verliezen. (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?