Terug naar overzicht

Exposanten gezocht

De initiators van de exposities in het gebouw aan de Hogeschoollaan in Breda roepen medewerkers op eigen werk of een leuke verzameling ten toon te stellen in de personeelskamer op de begane grond.

Binnenkort haalt Feije Oosterhof zijn Mona Lisa’s weg. Er is dan weer ruimte voor een nieuwe tentoonstelling. Volgens Jack Bakkers, medeorganisator van de exposities, waren de Mona Lisa’s van Oosterhof een groot succes. ‘Zelfs dagblad Trouw heeft een artikel gewijd aan zijn verzameling.’
Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Bakkers op 5250106. Zolang het niet onoorbaar is, gelden er geen voorwaarden. ‘Het kunnen schilderijen zijn, maar ook ingelijste gedichten. En als iemand de behoefte heeft zijn postzegelverzameling te tonen, vind ik dat ook goed.’
Bakkers en een aantal collega’s willen met de exposities in de personeelskamer het gebouw een wat persoonlijker uitstraling geven. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?