Terug naar overzicht

MER uit de race voor PR-Talentenprijs

Het communicatieplan dat de opleiding Management, Economie & Recht (MER) uit Den Bosch heeft ingestuurd voor de PR Talentenprijs, gaat niet door naar de finale. Dat is vandaag door de jury bekend gemaakt.

Zo’n negentig studenten van de opleiding MER schreven in groepen een communicatieplan voor een fictieve Grand Prix in Rotterdam. Eye Catcher, zoals het plan heet, werd beoordeeld als het beste plan uit Den Bosch en werd ingestuurd voor de halve finale.
In totaal deden tien hogescholen uit Nederland en België mee met de wedstrijd, die is georganiseerd door Van Hulzen PR-Bureau. De jury heeft besloten dat het Bossche plan niet doorgaat naar de finale op 15 april in Voorschoten. Daar zullen zes teams strijden voor de titel PR Talent 2004 en een geldprijs van 1500 euro.
Waarom Eye Catcher niet is geselecteerd, is niet duidelijk. Later deze week zal de jury dit bekendmaken in een brief aan MER-docente Birgit Gerritsen. (DP)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?