Terug naar overzicht

Ron ten Kortenaar directeur Financieel Management

Ron ten Kortenaar, docent bij Bedrijfseconomie, is benoemd tot directeur van de Academie voor Financieel Management (AFM) in Den Bosch. Dat heeft de Raad van Bestuur vanochtend aan het personeel meegedeeld.

Ten Kortenaar zal per 1 juni in functie treden, maar zal met onmiddellijke ingang deelnemen aan het management development traject, een programma voor de nieuwe leidinggevenden van Avans Hogeschool.
Interim-directeur Ruud Hoogenboom zal hem in de periode tot de vakantie inwerken.
Ten Kortenaar is sinds 2001 verbonden aan de AFM als docent informatiekunde en heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de digitale leeromgeving, waarin het virtueel onderwijs van de academie plaatsvindt.
In de vijf jaar daarvoor was hij unitmanager bij de contractafdeling van de Bredase HEAO. Managementervaring heeft Ten Kortenaar opgedaan als directeur bij een organisatieadviesbureau en een non-profitinstelling op het gebied van maatschappelijk werk. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?