Terug naar overzicht

Studenten promoten Grafisch Management op DRUPA

Acht studenten van de Tilburgse opleiding Grafisch Management staan dit jaar op de DRUPA, de grootste grafische beurs van Europa. Van 11 tot en met 14 mei zijn zij in Düsseldorf aanwezig om hun studie aan Avans Hogeschool te promoten.
De opleiding Grafisch Management kan in Nederland alleen in Tilburg worden gevolgd. Naast de Brabantse stand staan ook andere Europese scholen die hun opleidingen komen aanprijzen.
De studenten zullen zich in Duitsland niet alleen met de presentatie van hun opleiding bezig houden. Ook nemen ze interviews en enquêtes af. De resultaten van de vierdaagse campagne worden in een studiegids vastgelegd. Ook komt er een dvd uit. Beide verschijnen eind mei. (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?