Terug naar overzicht

Protest

Fysiotherapie protesteerde tegen de invoering van competentiegericht onderwijs (CGO). Daarvoor was geen tijd/geld. Toch hadden ze er geld voor gekregen. Het protest helpt. Niet doen wat is afgesproken en toch gelijk krijgen. Te gek voor woorden. Ze krijgen uitstel voor de invoering van CGO. Probleem opgelost. Nee dus. Het is vooruit geschoven volgens Van de Pompe. Volgend jaar moet er extra geld komen voor de invoering van CGO. Ook voor de accreditatievoorbereiding. En daar trapt de RvB niet in. Weer een protestbrief dus. Suggestie voor een antwoord: Er is al jaren een instroombeperking omdat er teveel fysiotherapeuten zijn. De vraag naar fysiotherapie loopt dramatisch terug. Dus nog meer fysiotherapeuten teveel. Waarom nog geld steken in die opleiding?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?