Terug naar overzicht

Avans Plus gaat met Hockeybond in zee

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft een sponsorcontract voor twee jaar gesloten met Avans Plus, de commerciële poot van Avans Hogeschool. Vanaf 1 juli wordt Avans Plus officieel ‘partner’ van de KNHB naast de twee huidige sponsoren Shell en Volvo.

Al bij de lancering van de naam Avans Plus enkele maanden geleden werd de teamsport als wervend thema gebruikt in de huisstijl en tv-spotjes. Ook nu benadrukt directeur Kees Hermes de overeenkomsten tussen zijn onderwijsbedrijf en de sport: ‘Zowel de sportwereld als organisaties worden overeind gehouden door de drive te willen groeien, presteren, prestaties te verbeteren en kampioen te worden. Mensen hebben ambities. Organisaties streven naar continuïteit. Als je die twee zaken weet samen te brengen haal je het beste uit jezelf en de organisatie waar je werkt.’

Avans Plus gaat ook trainingen en opleidingen van het kader van de hockeybond verzorgen. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?