Terug naar overzicht

Hogeschool geeft kaartjes festival Boulevard weg

Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch geeft 120 vrijkaartjes weg aan medewerkers voor een voorstelling van het Theaterfestival Boulevard. De hogeschool is sponsor van het Bossche festival.

Medewerkers van de Bossche hogeschool kregen afgelopen vrijdag een mailtje waarin de actie werd aangekondigd. De eerste zestig personen die reageren kunnen twee kaartjes ophalen voor de voorstelling Hendrik-Jan de Stuntman. Om elf uur vanochtend was de helft van de kaartjes weg.
Het festival speelt zich af van 6 tot en met 15 augustus op de Parade in het centrum en op diverse locaties in Den Bosch. Er zijn 300 voorstellingen van theater, dans, film, muziek en beeldende kunst. (GR)

Meer informatie: www.festivalboulevard.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?