Terug naar overzicht

Smart media op Kwiktime

Communication and Multimedia Design (CMD) bestaat twee jaar. Om een beeld te geven van wat er in die twee jaar is gebeurd, richtte de opleiding de overzichtsexpositie Kwiktime in, die 8 juli wordt geopend.

Kwiktime toont ‘smart media’, ‘belevingsinstallaties’ en ‘interactief ontwerp’. Het gaat om een selectie van het werk van tweedejaars studenten. Uitschieters uit het eerste jaar krijgen ook een plek op de expositie.

De tentoonstelling vindt plaats in Gebouw F aan de Boschstraat 148 in Breda. De opening is donderdag 8 juli tussen 18.00 en 21.00 uur. Kwiktime is ook nog op vrijdag 9 juli tussen 12.00 en 20.00 uur te bezoeken en op zaterdag 10 juli van 10.00 tot 15.00 uur.
Meer informatie: www.cmd-breda.nl. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?