Terug naar overzicht

Geen flatscreens meer voor Verbeetenstraat

De medewerkers van de locatie Verbeetenstraat die hadden gehoopt op een flatscreen hebben dubbel pech. De 22 gestolen flatscreens worden niet vervangen. Er komen ‘gewone’ monitoren voor in de plaats. Locatie Verbeetenstraat is te inbraakgevoelig.

In de zomervakantie werden uit een lokaal van de locatie Verbeetenstraat van Avans Hogeschool in Breda 22 flatscreens gestolen. Deze screens waren er een dag vóór de vakantie neergezet ter vervanging van 22 oudere monitoren. Ze waren nog niet met kabeltjes bevestigd. ‘Daar was de ict-afdeling nog niet aan toegekomen. We hebben de afgelopen maanden gewerkt aan de vervanging van 900 pc’s en 450 monitoren in Tilburg en Breda’, verklaart Bas van Pruijssen, servicemanager van de ICT-afdeling.
Nu is besloten dat er geen nieuwe flatscreens op de Verbeetenstraat komen, omdat deze locatie te inbraakgevoelig zou zijn en flatscreens zijn volgens Van Pruijssen voor dieven een makkelijke buit. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?