Terug naar overzicht

Actiekaravaan onderwijsbonden doet Avans aan

De gezamenlijke vakbonden hebben vandaag de hete herfst ingeluid met acties tegen het kabinet. Hun leus: ‘Nederland verdient beter’. De onderwijsbonden in het zuiden lieten een actiekaravaan van start gaan, die vandaag Maastricht en Eindhoven aandeed. Breda, Tilburg en Den Bosch komen later aan de beurt.
Morgen, prinsjesdag worden eveneens in Maastricht en Eindhoven bijeenkomsten georganiseerd rond de uitzending van de Troonrede.
Onder het motto ‘Zet je stekels op tegen het kabinetsbeleid’ komt de actiekaravaan overmorgen, 22 september, in Tilburg. Volgende week dinsdag, 28 september is Breda aan de beurt, en woensdag 29 september Den Bosch. In alle drie vestigingsplaatsen zijn locaties van Avans Hogeschool in de route opgenomen.

De acties zijn een voorbereiding voor de betoging op zaterdag 2 oktober in Amsterdam. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?