Terug naar overzicht

Blessure voor Albert van der Mee

Slecht nieuws voor Paralympiër Albert van der Mee. De ICT-medewerker van Avans Hogeschool Breda laat vanuit Athene weten dat hij een flinke blessure aan zijn onderste schuine buikspier heeft opgelopen. Hierdoor zal hij vanavond bij het speerwerpen met pijnstillers moeten beginnen.
Van der Mee baalt flink. Afgelopen woensdag liep hij de blessure op. ‘In eerste instantie zag het er niet ernstig uit, maar helaas is het toch verslechterd. De ploegarts heeft vanochtend al overwogen om de spuit er in te zetten. Maar daar moet ik nog even niet aan denken,’ reageert Van der Mee.
De ICT’er komt tijdens de Paralympische Spelen op vier onderdelen bij atletiek voor slechtzienden uit. ‘Het speerwerpen vanavond en het kogelstoten morgenochtend moeten met pijnstillers lukken’, vertelt Van der Mee. ‘Maar de vijfkamp op woensdag heb ik eigenlijk al opgegeven.’ (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?