Terug naar overzicht

Oud-student St. Joost wint prijs op Nederlands Filmfestival

Oud-student van de Bredase kunstacademie, Harm van Zon, heeft de Talent&Pro Award gewonnen. Dit is vrijdag bekend gemaakt op het Nederlands Film Festival in Utrecht.
Van Zon maakte de animatiefilm Blox, een digitale wereld bevolkt door uit kubussen opgebouwde figuren. Met deze film studeerde hij deze zomer ook af. Hij kreeg een 9 als eindcijfer. Het filmpje is te zien op de website van 6pack.tv.
Een andere oud-student van St. Joost, Joost Nevels, was ook genomineerd, maar viel buiten de prijzen. De Talent&Pro Award is een prijs voor de beste film van audiovisuele opleidingen in Nederland, met uitzondering van de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam. (SW/PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?