Terug naar overzicht

Scholieren duiken in laboratorium technologische opleidingen

Havo en vwo-scholieren die bezig zijn met een profielwerkstuk over techniek, milieu of gezondheid kunnen vanmiddag van twee tot vier terecht in het laboratorium aan de Lovensdijkstraat. De Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (ATGM) in Breda organiseert dan voor de eerste keer een inloopuur voor scholieren.
Scholieren kunnen er proefjes doen en vragen stellen aan docenten van de opleidingen Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie en Milieukunde. Zij kunnen al langer via de website van de academie informatie vinden voor profielwerkstukken.
Aanmelding voor het inloopuur is niet nodig. Als er meer tijd nodig is voor een vraag of onderzoek in het laboratorium, dan kan dit op afspraak. Vanaf vandaag is het laboratorium maandelijks op woensdagmiddag geopend voor scholieren. (RW)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?