Terug naar overzicht

Telefoniste terug op Verbeetenstraat

Er komt weer een receptioniste/telefoniste op de Verbeetenstraat. Vorige week werd die weggehaald. Dit tot onvrede van de Academie voor Gezondheidszorg, die op deze locatie is gevestigd.

Volgens academiedirecteur Thieu Schraven is het voor de opleidingen en de service naar ‘klanten’ belangrijk dat er een telefoniste/receptioniste is op de Verbeetenstraat.
Ad Vogels, directeur van de Dienst ICT en Facilitaire Dienst, beaamt dat zijn dienst het verdwijnen van een receptioniste op deze locatie heeft onderschat. ‘Doordat er de aflopen maanden overal verschuivingen waren, hadden we een probleem op een andere plek, dat we op deze manier wilden oplossen. We dachten dat we de telefonie op de Verbeetenstraat konden regelen door de centrale door te schakelen naar de Hogeschoollaan. Een conciërge zou dan bij de receptie kunnen zitten. Maar daar blijken ze helemaal geen tijd voor te hebben. We hebben daarom besloten om zo snel mogelijk weer een receptioniste op de Verbeetenstraat te plaatsen. Of dat voor 40 uur zal zijn, weten we nog niet.’
Vorige week bleek dat de KPN de doorschakeling niet voor elkaar kreeg, waardoor bellers een bandje te horen kregen waarop werd verzocht het algemene nummer van Avans Hogeschool te draaien. Inmiddels werkt de doorschakeling wel. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?