Terug naar overzicht

Commissie wil meer informatie van Chemische Technologie

Het oordeel van de accreditatiecommissie over de opleiding Chemische Technologie in Breda laat nog even op zich wachten. De opleiding moet eerst nog enkele documenten overleggen.

Op twee onderdelen heeft het visitatiepanel van het Netherlands Quality Agency (NQA), dat afgelopen woensdag en donderdag bij de opleiding op bezoek was, om nadere documentatie gevraagd. Het gaat om onderdelen van de hoofdthema’s ‘doelstellingen’ en ‘onderwijsprogramma’. ‘Binnen anderhalve week gaat het materiaal hun kant uit’, zegt Ido Verduin, directeur van de Academie voor Technologie en Management in Breda en Tilburg.
Of het verstrekken van de gegevens zal leiden tot een goede beoordeling van deze onderdelen, wilde de commissie niet zeggen.
Voor de vier andere hoofdthema’s (personeel, voorzieningen, kwaliteitszorg en resultaten) hoeft de opleiding niet te vrezen. ‘Daarover hebben zij gezegd dat ze geen vragen hebben of knelpunten signaleren’, zegt de directeur. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?