Terug naar overzicht

‘Het is niet slecht’

Bij het ene bezoek van de accreditatiecommissie krijgt de academiedirecteur na afloop direct een uitgebreid mondeling verslag en bij het andere krijgt de directie alleen te horen: ‘Het is niet slecht’.

Dat laatste overkwam Ad Vissers van de Academie voor ICT en Media in Breda. Vier opleidingen van deze academie werden woensdag en donderdag bezocht door het visitatiepanel dat het accreditatieorgaan adviseert over de kwaliteit van opleidingen.
‘Het is niet slecht’, zei de voorzitter van het panel na afloop tegen de academiedirecteur. Vissers vertelt: ‘Hij zei er achteraan “En ik ben een Groninger, dus dan weet je wat ik bedoel”. Verder was er geen uitleg. Maar ik neem aan dat het wel goed zit. Over een maand krijgen we de schriftelijke uitslag.’
De opleidingen Bedrijfskundige Informatica, Informatica, Technische Informatica en Informatie, Dienstverlening & Management werden bezocht. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?