Terug naar overzicht

Informatica scoort voldoendes bij accreditatie

De opleiding Informatica in Den Bosch scoort op alle facetten minimaal een voldoende, zowel de voltijdopleiding als de duale variant. Dat heeft de accreditatiecommissie gemeld aan de directie.

Afgelopen dinsdag en woensdag is de opleiding bezocht door het visitatiepanel van de Netherlands Quality Agency (NQA), die adviseert over de accreditatie van opleidingen. Het panel was uiterst lovend over het zelfevaluatierapport en andere documentatie, het kwaliteitszorgsysteem en het docententeam, zegt Harrie de Werd, directeur van de Academie voor Industrie & Informatica in Den Bosch.
Hij verwacht dat de commissie een aantal punten met een uitmuntend zal beoordelen. ‘Ik neem geen genoegen met alleen voldoendes. Op een aantal punten presteren we boven het niveau van voldoende.’ (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?