Terug naar overzicht

Avans+ zoekt acteurs

Iedereen met acteerambities kan zich inschrijven voor de auditie van Avans+, de commerciële tak van Avans Hogeschool. Deze is op vrijdag 17 december van 10.00 tot 16.00 uur in het Lokaal Cultureel Centrum Lombardijen in Rotterdam.
Tijdens de auditie wordt er gekeken of jij jongeren met gedragsproblemen, verstandelijk beperkten en cliënten met een psychiatrische stoornis goed kan neerzetten. Als je wordt uitgekozen, krijg je een training waarin je verder wordt opgeleid tot professionele simulatie–acteur.
De acteurs worden ingezet voor gedrags- en vaardigheidstrainingen bij het werkveld (Jeugd) Hulpverlening, Zorg & Welzijn, Justitie, Gemeenten en Overheden van Avans+.
Je kunt je tot en met 10 december inschrijven bij dkalkan@avansplus.nl (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?