Terug naar overzicht

Galafeest met kans op nachtje in bruidssuite

Smokings en galajurken kunnen weer uit de mottenballen worden gehaald. Studentenvereniging Animoso in Den Bosch organiseert op 18 december een galafeest in kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode.

Animoso pakt flink uit, want de vereniging viert dit jaar haar vierde lustrum. Halverwege de avond wordt de bruidssuite verloot aan een van de feestgangers. De winnaar mag met zijn of haar galadate de nacht in het kasteel doorbrengen.

Voor leden kost een eenpersoonskaartje 35 euro en een tweepersoonskaartje 65 euro. Voor niet leden zijn de prijzen respectievelijk 37,50 euro en 70 euro. De prijzen zijn inclusief hapjes en drankjes. Daarnaast kunnen de feestvierders voor 6 euro met een speciale bus gebracht en gehaald worden. Het feest begint om 22.00 uur en duurt tot 02.30 uur. De kaarten zijn vanaf 29 november op Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch te koop. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?