Terug naar overzicht

Gala’s in overvloed

Eind december staat in het teken van de chique feesten. Diverse studentenverenigingen van Avans organiseren deze maand een gala.
In Breda kun je op 14 december feest vieren op het gala van de International School Breda (ISB). Het festijn wordt in theaterdinersalon de Avenue georganiseerd en een entreekaartje kost zes euro. Hiervoor krijg je, naast een geweldige party, een foto, champagne en snacks. Het feest begint om 21.00 uur en zal eindigen om 02.00 uur. Het drinken wordt met muntjes betaald en voor negen muntjes betaal je 15 euro. De dresscode is natuurlijk ‘chic’.
Voor wie geen zin heeft zich helemaal in jurk of smoking te hijsen is er 16 december het kerstfeest van studenten feestvereniging Delforium. Café Sam Sam is in kerstsferen en het bier wordt verkocht tegen een gereduceerd prijsje. Er is geen dresscode, maar je mag natuurlijk ook feestelijk aangekleed komen.
De week daarna, 21 december, is er een gala van studentenverenigingen Midas, Merlijn en Cesar en studievereniging De Oase. Dit feest wordt ook in de Avenue gehouden en voor dezelfde prijs als bij ISB, zes euro, ben je binnen. Voor dat geld krijg je wel een gratis foto, champagne en een bloemcorsage. De pret begint om 21.30 uur en zal duren tot 02.00 uur.
Maar voor de mensen die dan nog niet uitgeput zijn, is er 11 januari een nieuwjaarsgala van de studentenverenigingen BIOS en Het Vat van de Nhtv. Ook dit gala wordt in de Avenue gehouden, waar getoost zal worden op het nieuwe jaar. Vergeet dus geen avondkleding mee te nemen.
Als je in Tilburg op chic wilt, zul je moeten wachten tot maart. Dan organiseert Studentenvereniging Totus een gala. Rond de kersttijd kun je jezelf natuurlijk wel verkleden voor het ‘Out of Speesfeest’ dat de 23e in de sociëteit wordt georganiseerd.
In Den Bosch organiseren twee studentenverenigingen een gala. Te weten Animoso op 18 december en Meronis op 22 december. Meer informatie hierover kun je lezen in Punt 7, die nu in de bakken ligt. (JD)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?