Terug naar overzicht

International School start met newsletter

De studenten van de International School in Breda hebben sinds 6 december hun eigen newsletter. De nieuwsbrief, die nog geen naam heeft, bevat zowel nieuws als achtergronden, maar ook aankondigingen en ‘funny stories’ zullen aan bod komen.
De Engelstalige nieuwsbrief is zowel digitaal via Blackboard te lezen als in een gedrukte versie en zal afhankelijk van de belangstelling worden uitgebreid en verbeterd. Het bulletin zal minstens één keer in de drie weken uitkomen, maar zonodig vaker.
In het eerste nummer wordt onder andere aandacht geschonken aan het Kerstgala op 14 december en aan excursies naar Berlijn en Brussel.
De nieuwsbrief is voor medewerkers en studenten beschikbaar op Blackboard onder:
Communities – my organizations – IBS Breda – Paarse toets links ‘Newsletter’. De eerste keer moet men zich voor IBS Breda aanmelden. (JD)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?