Terug naar overzicht

Voorlopig geen evenementen in aula Breda

Als gevolg van de bouwactiviteiten kunnen op onderwijsdagen voorlopig geen evenementen worden georganiseerd in de aula in Breda. Het gebouw aan de Hogeschoollaan wordt onderhanden genomen voor een grondige renovatie.
De eerste merkbare gevolgen van de bouwactiviteiten was de afsluiting van de rokerskantine begin november. Die ruimte werd ook als overloop gebruikt ingeval de grote kantine annex aula was gereserveerd voor diplomauitreikingen, beurzen en dergelijke. Nu die extra capaciteit er niet meer is, wil men de aula in de reguliere uren als kantine beschikbaar houden, zo laat de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF) weten. Open dagen en open avonden zullen wel doorgang vinden. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?