Terug naar overzicht

Eerste Sponsorendiner Midas helemaal vol

36 Bredase accountancystudenten hebben zich opgegeven voor een Sponsorendiner waarbij zij kennis kunnen maken met accountancykantoren. Daarmee is de avond helemaal volgeboekt. Midas, de stichting voor accountancystudenten in Breda, organiseert het diner op 18 januari.
In samenwerking met negen accountancykantoren geeft Midas de studenten de kans om te netwerken. Paul van Seeters, lid van de stichting, legt uit hoe het diner ongeveer zal verlopen. ‘Aan iedere tafel zitten vier studenten en twee medewerkers van een kantoor. Iedere gang wordt er van tafel gewisseld en op deze manier kunnen de studenten een netwerk aanleggen in de accountancywereld. Daarnaast is het ook voor de kantoren een manier om alvast nieuwe werknemers of stagiaires te werven.’
Het is de eerste keer dat Midas een sponsorendiner organiseert. [JD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?