Terug naar overzicht

Je afwas laten doen voor Azië

Je auto laten wassen, gitaarles nemen of je afwas laten doen voor het goede doel. Op de Pabo in Breda worden woensdag 12 januari diensten geveild. De opbrengst komt ten goede aan de slachtoffers van de watersnoodramp in Azië.

Paborama, de elektronische nieuwsbrief van de Pabo en organisator van verschillende evenementen, heeft de veiling georganiseerd. Er staat in ieder geval een Carwashteam klaar. En meegenomen vaat kan ter plekke in de aula worden gedaan. Bezoekers kunnen nog op allerlei andere diensten bieden. Onder andere tweedejaars student Mark Theunissen is de veilingmeester.
Het evenement vindt plaats in de kantine van de Pabo aan het Dr. J. Ingen Houszplein 2 in Breda en begint om 12.30 uur. Heb je nog diensten in de aanbieding, dan kun je dat doorgeven via het e-mailadres: paboramahelptazie@hotmail.com.
Vandaag is er ook al een inzamelingsactie. In de kantine staat een collectebus. Onder het motto ‘Laat jij deze vakantie een pilsje staan voor Azie?’, kan het geld van dat ene pilsje gedoneerd worden. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?