Terug naar overzicht

Ontruiming A-vleugel Breda in maart

In maart zal een groot deel van de A-vleugel van het gebouw aan de Hogeschoollaan worden ontruimd voor sloopwerkzaamheden. Komende week vindt overleg plaats met de directies van de daar gehuisveste Academie voor Sociale Studies en verschillende diensteenheden. Zij informeren op hun beurt de medewerkers over de verhuizing.
Het tijdschema moet ervoor zorgen dat de aannemer op 1 april de beschikking heeft over het A-gedeelte voor sloop- en stripwerkzaamheden.

Een complicatie is de overheveling van de servervoorzieningen van de A-vleugel naar de nieuwe Main Equipment Room (MER). Die komt in de voormalige rokerskantine van de C-vleugel. De oplevering van die MER is vertraagd, zodat de geplande verhuizing in de krokusvakantie niet kan doorgaan. Besloten is nu tussen 18 en 27 maart (Pasen) naar de nieuwe MER over te schakelen. Daardoor is het onvermijdelijk dat in die week systemen soms uitvallen. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?