Terug naar overzicht

Gouden medailles voor Marloes Strooper

Twee gouden plakken haalde Marloes Strooper, docent bij de Juridische Hogeschool, zaterdag 19 februari tijdens het NK indoor atletiek in Gent. Voor hink-stap-sprong en voor hoogspringen.

Een jaar geleden stapte Strooper bij haar Tilburgse atletiekclub Attila over van hoogspringen naar hink-stap-sprong. Ze deed voor beide onderdelen mee. Voor het hoogspringen heeft ze niet getraind.
Toch is hoogspringen een afgesloten hoofdstuk voor haar. ‘Ik ben nu hink-stap-springer, dat kreeg ik zaterdag wel echt bevestigd omdat daar nog zoveel progressie in zit. Ik sprong 12.18 meter, een persoonlijk record, maar ik heb het gevoel dat ik nog veel verder kan’, zei ze in een interview in het Brabants Dagblad van vandaag. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?