Terug naar overzicht

ICT-voorzieningen Breda en Tilburg 18 maart 13.00 uur plat

In het weekend van 19 en 20 maart gaan de ICT-voorzieningen van alle vestigingen in Breda en Tilburg plat. De knop wordt al omgedraaid op vrijdagmiddag 18 maart om 13.00 uur. In de locatie Den Bosch valt Blackboard uit. Reden: de systemen uit de centrale computerruimte in Breda worden verhuisd naar de nieuwe Main Equipment Room (MER).
Wie de zekerheid wil dat zijn werk verloren niet gaat, kan beter geen veranderingen meer aanbrengen of nieuwe documenten aanmaken vanaf donderdagavond, want dan wordt de laatste gegevensbackup van het netwerk gemaakt.
Gedurende de hele verhuisoperatie gaat geen e-mail verloren. Inkomende mail wordt opgeslagen.

De ICT-dienst probeert ervoor te zorgen dat alles op maandag 21 maart weer functioneert. ‘Houdt er echter rekening mee dat een zo omvangrijke operatie vaak alsnog storingen tot gevolg heeft in het natraject’, staat in de nieuwsbrief waarin de mededeling wordt gedaan.

Voor de hinder als gevolg van de verhuizing krijgt de hogeschool wel iets moois terug: een splinternieuwe geavanceerde centrale die berekend is op de ontwikkelingen van de komende jaren. De ICT-dienst heeft enkele foto’s (zie hieronder) en een
filmpje
van de inrichtingswerkzaamheden gemaakt.(FG)

(Klik op foto’s voor vergroting.)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?