Terug naar overzicht

Bedrijvenborrel voor studenten

Op relaxte wijze in contact komen met bedrijven. Dat kan morgen op de bedrijvenborrel voor studenten van Avans Hogeschool ’s- Hertogenbosch.

Initiatiefnemer is studentenvereniging Meronis. Tijdens de borrel krijgen studenten van de opleidingen Management, Economie & Recht, Personeel & Arbeid, Bestuurskunde en HBO-Rechten de gelegenheid om met zo’n vijftien verschillende bedrijven te praten. Op die manier kunnen ze misschien makkelijker aan een stageplek komen, want dat wordt steeds moeilijker, zegt Berith Spoelstra, voorzitter van Meronis. ‘Ik spreek uit eigen ervaring. Vorig jaar heb ik vijftig bedrijven benaderd voordat ik een stageplek had.’

De borrel vindt plaats in café Bar le Duc in Den Bosch en begint om 20.00 uur. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?