Terug naar overzicht

Innovatievouchers uitverkocht

De vernieuwingshonger van het midden- en kleinbedrijf is nog lang niet gestild. Ook de tweede vierhonderd innovatievouchers die het ministerie van Economische Zaken beschikbaar stelt, waren binnen een dag ‘uitverkocht’: er kwamen 1700 aanvragen binnen. Bedrijven die hun aanvraag na 15 maart hebben ingediend, visten achter het net.

Met een voucher kunnen bedrijven voor 7500 euro kennis verkrijgen en onderzoeksvragen uitzetten bij hogescholen, universiteiten of onderzoeksinstellingen. Veel van de vierhonderd vouchers die bij de eerste ronde in 2004 vergeven werden, zijn terechtgekomen bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening, waaronder architecten, ingenieurs en overige ontwerpbureaus. (HC/HOP)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?