Terug naar overzicht

Lectoren in regionaal netwerk machine- en systeembouw

Avans gaat het nieuwe ‘bedrijvencluster machine- en systeembouw’ in de regio ‘s-Hertogenbosch een handje helpen. Twee lectoren, Aad Koedijk (ERP) en Joannes Collette (industriële automatisering) gaan het initiatief begeleiden.

De machine- en systeembouw is een vooraanstaande sector in de regio. De ontwikkelingen in de branche gaan in de richting van steeds meer hoogwaardige automatisering. Het netwerk is bedoeld om bedrijven te ondersteunen bij het inspelen op de marktvraag.
Behalve Avans Hogeschool dragen Sentens, de gemeente ‘s-Hertogenbosch en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij bij aan de begeleiding.

Op 8 maart gaat het netwerk van start met een bijeenkomst van deelnemende bederijven en ondersteunende instellingen. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?